Estellés, 27 poemes

Un DVD d’InfoTV dedicat al poeta de Burjassot, a càrrec de cinc de les millors veus valencianes

Acaba l’any dedicat a Vicent Andrés Estellés. I InfoTV vol afegir-se a tots els homenatges que ha rebut el poeta amb l’edició del DVD Estellés 27 poemes, una selecció de la seua obra a càrrec de cinc de les millors veus valencianes.

Tomàs Llopis, Reis Juan, Manel Rodríguez Castelló i Vicent Camps lligen 16 peces del poeta de Burjassot dedicades a la vida, l’amor, la pàtria i la mort, quatre grans camps temàtics que el van inspirar.

I Francesc Anyó recorre cada racó del Mercat Central de València per descobrir-nos l’Estellés més agrari i desinhibit, en una selecció d’once treballs que s’assaboreixen com un bon esmorzar de dissabte a qualsevol dels nostres pobles.

És una producció d’InfoTV, amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i el Mercat Central de València. De fet, els 16 primers poemes citats van formar part dels audiovisuals que s’exhibien en l’exposició dedicada a Estellés i inaugurada el novembre del 2012. En el cas del Mercat, molts venedors i l’associació que els agrupa es van abocar a fer possible l’acte, en el marc de la Fira del Llibre de València, i la gravació.

El DVD el pots encomanar per correu electrònic a info@infotelevisio.com per 8 euros més despeses d’enviament.

O te’l regalem amb la compra de tres dels nostres documentals fins al 5 de gener, durant la campanya de Nadal, Cap d’Any i Reis.

En la nostra web www.infotelevisio.com/productes-a-la-venda també podràs fer les comandes que necessites en estes festes.

Perquè al Nadal, el millor regal són els documentals d’InfoTV.

estelles
creado con xpaiweb