• Atenció: les dades introduïdes no són correctes.
  • Registra't

Treballs de qualitat per a clients de prestigi

Oferim tota classe de serveis audiovisuals de qualitat a una llista de clients ben extensa: el govern central i els autonòmics, municipis, universitats, sindicats, partits i empreses.El muntatge de les dos primeres parts del documental 'Del Montgó a Manhattan', en la fase final

dijous, 4 de setembre de 2014

Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York no serà un únic documental, sinó quatre. La investigació prèvia, que ha servit per a localitzar més de 15.000 entrades de valencians a l'Amèrica del Nord entre 1901 i 1920, ens ha permés entrevistar 700 persones, descendents d'aquells emigrants, que ens han aportat informació sobre 1.500 emigrants i uns 10.000 documents i fotografies. El volum i l'interés dels materials recuperats és el que ens ha decidit a ampliar els objectius.

Els dos primers documentals, de 100 i 50 minuts, respectivament, estan en una fase molt avançada d'edició, per tal que puguen estar acabats a primers d'octubre i poder-los estrenar a finals d'eixe mes. Però encara s'ha de confirmar. Abastaran un àmbit temporal que va des del 1901 al 1936, just quan comença la Guerra d'Espanya. Hem decidit fer en eixe moment una parada en este camí perquè la guerra tindrà una gran incidència entre els emigrants, tant entre els que estaven a Amèrica com entre els que ja havien tornat. Eixa història es contarà en el tercer dels documentals previstos. El quart el dedicarem a la vida que han tingut els valencians que van viure per a sempre als Estats Units i als seus descendents. Estos altres dos treballs voran la llum, previsiblement, a la primavera del 2015, juntament amb un llibre que hem començat a preparar.

   (...)

llegir més

Comença la fase final del rodatge del documental 'Del Montgó a Manhattan'

Comença la fase final del rodatge del documental 'Del Montgó a Manhattan'

dimecres, 16 d'abril de 2014

Entre els 700 informants localitzats, InfoTV gravarà entrevistes a més d'un centenar de persones, que oferien detalls més singulars o narracions més redones.

llegir més

'Del Montgó a Manhattan': tu també pots col·laborar amb el projecte

'Del Montgó a Manhattan': tu també pots col·laborar amb el projecte

diumenge, 2 de febrer de 2014

Amb la informació i els documents recollits en 600 entrevistes fetes en 9 mesos a 70 pobles, InfoTV produirà una pel·lícula documental i publicarà un llibre sobre l'emigració als Estats Units

llegir més