• Atenció: les dades introduïdes no són correctes.
  • Registra't

Treballs de qualitat per a clients de prestigi

Oferim tota classe de serveis audiovisuals de qualitat a una llista de clients ben extensa: el govern central i els autonòmics, municipis, universitats, sindicats, partits i empreses.portada

'Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York' s'estrena la setmana que ve a Dénia i Gandia

dijous, 30 de octubre de 2014

Uns 15.000 valencians van emigrar entre 1906 i 1920 al Canadà i els Estats Units, fugint de la misèria i dels abusos dels senyorets i per buscar allà el pa i el futur que ací no tenien. És una de moltes conclusions a què ha arribat la investigació exhaustiva feta per la productora InfoTV els últims dos anys i mig, dins del projecte Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York, i que es vora reflectida en dos documentals que voran la llum a primers de novembre. Es tracta de Cap a la terra promesa i Adéu, Amèrica. L’any que ve n’arribaran dos més, per tancar la sèrie.

Per al primer dels documentals, InfoTV i els seus patrocinadors han organitzat una estrena doble, a Dénia i a Gandia, els dies 5 i 6 de novembre. Al cap i a la fi, es tracta de les capitals de les dos comarques que més emigrants a l’Amèrica del Nord van generar, la Marina Alta i la Safor, uns 8.000 i uns 2.000, respectivament. Els 5.000 restants provenen de la Marina Baixa, l’Alcoià, el Comtat, la Vall d’Albaida, la Ribera, la Costera, la Plana i el Racó d’Ademús, encara que s’han detectat també emigrants a la pràctica totalitat de comarques valencianes.

L’acte de Dénia de dimecres 5 tindrà lloc al Teatre Auditori del Centre Social, carrer de Calderón, 4, a les 19.30 hores i comptarà amb la presència,(...)

llegir més

Calendari de projeccions

Calendari de projeccions

dijous, 30 de octubre de 2014

llegir més

Acabats els dos primers documentals de la sèrie 'Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York'

divendres, 17 de octubre de 2014

El DVD eixirà a la venda el 3 de novembre i l'estrena serà a Dénia dimecres 5

llegir més