Ix a la venda el segon DVD de la sèrie 'Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York'

30/11/2015

Conté el tercer i el quart documentals, 'La guerra de sempre' i 'Els valencians d'Amèrica' i costa 19 €. La compra dels dos DVD comporta una rebaixa del 10 per cent, fins als 35 euros.

En coincidència amb l'estrena a Dénia, dijous 3 de desembre, del tercer documental, La guerra de sempre, INFOTV trau a la venda el segon DVD de la sèrie Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York, que conté eixe tercer títol i també el quart, Els valencians d'Amèrica. Els dos documentals duren, respectivament, 82 i 88 minuts, i hi ha, a més, dos extres dedicats a la figura de Trini Reyes i al parlar típic dels valencians americans.

El nou DVD ix a la venda a un preu de 19 euros i estarà disponible en esta mateixa web http://www.infotelevisio.com/productes-a-la-venda/del-montgo-a-manhattan-3-i-4 i també en algunes botigues i llibreries de València, la Marina i la Safor. 

Els que facen la transacció directament amb INFOTV tindran accés a una rebaixa del 10 per cent si compren conjuntament els dos DVD que conformen la sèrie i pagaran pels 4 documentals 35 euros, en lloc dels 38,50 que costen per separat. A eixes xifres s'han de sumar entre 2 i 3 euros per les despeses d'enviament.

INFOTV, com cada campanya de Nadal, Cap d'Any i Reis, oferta també el paquet complet de la seua producció (Del Montgó a Manhattan 1 i 2; Del Montgó a Manhattan 3 i 4; Algèria, el meu país; La Batalla del Varsòvia; Valencians de Mallorca; Moriscos, els valencians oblidats; 14 d'Octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres; Almansa 1707: de la revolta a la repressió; El país dels cecs; La utopia desarmada: memòria d'un País Valencià republicà; i l'audiovisual Estellés 27 poemes) a un preu també rebaixat. En lloc dels 162,50 euros que costaria tot per separat, el preu queda en 135 euros, prop d'un 20 per cent menys.

creado con xpaiweb