InfoTV estrena web

14/03/2012

Millorem la comunicació amb els nostres clients i amb el públic que ens segueix

Estos dies estrenem la nova web d'InfoTV. Com veieu, és un espai pensat per facilitar la comunicació entre nosaltres i totes aquelles persones interessades pel nostre treball: els clients a qui prestem serveis audiovisuals i el públic en general atent a eixe altre terreny en què treballem habitualment que són els documentals.

Des d'ara, els clients tenen a la seua disposició l'enunciat de totes les faenes que podem fer-los. I més de 60 vídeos que serveixen com a exemple de la gran diversitat de clients, de continguts i de formats que manegem. I també de la qualitat amb què treballem. I sempre amb eficàcia, professionalitat, agilitat i a preus moderats, cosa important en estos temps d'ajustos.

Les persones que vulguen comprar-nos DVDs dels nostres documentals  des d'ara podran fer-nos la comanda des de la mateixa web (o enviant-nos, com sempre, un correu electrònic), però tindran molt a mà el tràiler del documental que volen comprar.

Inaugurem també una nova àrea de treball, la didàctica, perquè des d'ara oferim a escoles,  instituts, centres de FP, EPA i altres la possibilitat de contractar-nos tallers que serviran per aprendre les nocions bàsiques del treball audiovisual i conéixer de prop dos dels ferraments essencials en este ofici: la càmera i el programa d'edició.

Igualment, hem obert als amics d'InfoTV la possibilitat d'inscriure's per rebre a partir d'ara la informació que generem en forma de butlletins electrònics, que substituiran a poc a poc els enviaments, diguem-ne convencionals, que hem fet habitualment per correu electrònic.

En dos requadres a la pat de baix de la pàgina d'inici de la web, apareix també el nostre mur de facebook (InfoTV València) i la pàgina de twitter (@infotelevisio).

Val a destacar també l'àrea reservada als clients, que podran descarregar-se des d'ací aquells treballs audiovisuals que ens encomanen, mitjançant claus d'accés que facilitarem a tots ells.

creado con xpaiweb