'Del Montgó a Manhattan...' entre els sis finalistes del 7é festival Mon-Doc

18/10/2015

El documental d'InfoTV sobre l'emigració valenciana a l'Amèrica del Nord es projectarà dijous a Montaverner

Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York, el documental d'InfoTV sobre l'emigració valenciana al Canadà i els Estats Units, és un dels sis llargmetratges que han sigut seleccionats, entre més de 200, per competir en la setena edició del Mon-Doc, el festival de documentals que cada any s'organitza a Montaverner, la Vall d'Albaida.

La pel·lícula que ha presentat InfoTV a concurs és una síntesi de 90 minuts de durada dels dos primers documentals de la sèrie del mateix nom, Cap a la terra promesa i Adéu, Amèrica. Esta versió del documental es projectarà a Montaverner en la sessió de les 18.30 de la vesprada d'este dijous que ve, 22 d'octubre, i serà presentada pel seu guionista i director, Juli Esteve. La fotografia, l'edició i la postproducció són d'Antoni Arnau i Esther Albert.

Juntament amb Del Montgó a Manhattan..., competeixen pel premi les pel·lícules Good night Sarajevo, d'Edu Marín i Olivier Algora; Algo más que una pasión, de Carlos Troncoso; 01:05:12. Una carrera de fondo, de Javier Triana i Rubén San Bruno; Juego de espías, de German Roda i Ramon J. Campo; i La sonrisa verdadera, de Juan Rayos.

El festival es va inaugurar dissabte 17, amb la projecció del documental Paco de Lucia. La búsqueda, de Curro Sánchez. I es clausurarà dissabte 24, amb el lliurament de premis i la projecció dels llargmetratge i curtmetratge guanyadors. 

InfoTV ja guanyar, amb Algèria, el meu país. Història i memòria de l'emigració valenciana a Orà i Alger el premi de la 5ena edició del Festival Mon-Doc al millor llargmetratge documental, l'any 2013.

Tota la informació sobre el festival i el programa de projeccions es pot trobar a http://montdoc.blogspot.com.es/

 

creado con xpaiweb