Del Montgó a Manhattan: busquem històries, fotos, documents i la teua ajuda

06/03/2013

Volem contactar amb els fills, néts i besnéts dels 14.000 valencians que ara fa cent anys van emigrar als Estats Units i al Canadà i necessitem també suport econòmic

Busquem fills, néts, besnéts o renéts dels 14.000 valencians que entre 1904 i 1920 van emigrar a Nova York o al Canadà fugint de la misèria. Volem que ens conten la història d’aquells valents i que regiren calaixos i baguls per trobar fotos, papers i objectes relacionats amb aquella gran viatge.

En esta campanya ens ajudaran els més de 30 ajuntaments que, per ara, ja se'ns han afegit a este intent per recuperar la memòria de milers de famílies valencianes. Però també volem oferir eixa possibilitat a qualsevol persona, tant si viu ací com a Nova York o Connecticut, que tinga una història gran o menuda a contar.

I necessitem també suport econòmic per poder explicar, en el nostre pròxim documental, aquella història tan extraordinària, protagonitzada per unes persones que, sense escola, sense parlar anglés ni castellà, sense saber del país on anaven ni tan sols el fred que patirien en hivern, travessaren mig món per llaurar-se a l’Amèrica del Nord el futur que ací no tenien.

Si tens informació i papers d’algun d’aquells emigrants, telefona’ns al 617759629 o al 963347029 o escriu-nos a info@infotelevisio.com.

I si vols patrocinar-nos el documental, ingressa entre 20 i 100 euros al nostre compte corrent de la Caixa (2100 4414 38 0200050620) i envia’ns tot seguit les teues dades (nom i cognoms, DNI, adreça i telèfon) al correu-e info@infotelevisio.com. A canvi, com és habitual en els nostres treballs, el teu nom apareixerà als crèdits del documental i t’enviarem a casa el DVD quan estarà editat.

Vos deixem ací el targetó electrònic que hem elaborat, per si voleu donar-li difusió.

Fitxercampanya internet 2(1).jpg

creado con xpaiweb