'Algèria, el meu país' viatja a Perpinyà, Oliva i els Poblets

28/01/2013

Dijous 31 es presenta a la Casa de la Generalitat de la capital del Rosselló

Esta setmana recomencem les projeccions del nostre últim documental, Algèria, el meu país. I ho fem amb un acte important. Perquè dijous 31, de la mà de la revista cultural nord-catalana Mirmanda el presentem a Perpinyà. Serà a la Casa de la Generalitat de Catalunya (Carrer de la Fusteria, 1), a les 18.15 hores. L'acte està coorganitzat també pel Museu Memorial de l'Exili (MUME), que té la seu a la Jonquera. en l'acte intervenen Joan Gaubí, director de la Casa de la Generalitat, Eric Forcada i Òscar Jané, directors de la revista (que presenta el seu número 7, dedicat a la qüestió dels pieds-noirs catalans) i Juli Esteve, director del documental, del qual es projectaran uns fragments. La invitació a InfoTV ha estat possible gràcies a la gestió de l'Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta, patrocinador habituals dels projectes documentals d'esta casa.

PROJECCIÓ A OLIVA

I per a la setmana que ve, divendres 8 de febrer concretament, projectarem a Oliva la primera part del documental. Serà al Teatre Olímpia, a les 20.00 hores. Oliva és un dels vuit ajuntaments patrocinadors del treball sobre els emigrants valencians a l'antiga colònia francesa i d'Oliva és una de les protagonistes, Amparo Lloret, que estarà també present a l'acte.

Després, el dia 22, Algèria, el meu país continuarà el seu periple per terres valencianes parant als Poblets. A la Biblioteca-Casa de Cultura, seu habitual d'estos actes, projectarem la segona part del documental. La primera ja es va poder vore a Setla, Mira-rosa i Mira-flor el mes de novembre passat.

 

 

creado con xpaiweb