Enguany durem els nostres documentals a més pobles i ciutats valencianes

21/01/2013

InfoTV ofereix alternatives per a ampliar la programació cultural dels ajuntaments

Molts valencians i valencianes més podran durant 2013 vore els nostres documentals als pobles i ciutats on viuen. InfoTV ha posat en marxa este mes de gener una oferta, dirigida als ajuntaments principalment, perquè puguen contractar a preus assequibles la projecció dels vuit treballs audiovisuals de llarga durada que hem elaborat des del 2005.

Per ordre de menys a més antiguitat, es tracta de Algèria, el meu país. Història i memòria de l’emigració valenciana (2012, 62+76 minuts); La Batalla del Varsòvia ( 61 minuts); Valencians de Mallorca (2010, 46 minuts); Moriscos, els valencians oblidats (2009, 56 minuts); 14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres i A l’ombra de València: la ‘riuà’ dels pobles, dedicats al 50 aniversari del desbordament del Túria, el Carraixet i el barranc de Torrent (2007, 56+28 minuts); Almansa 1707: de la revolta a la repressió (2007, 56 minuts); El País dels Cecs: una radiografia al Castelló de Carlos Fabra (2006, 76 minuts); i La Utopia Desarmada: memòria d’un País Valencià republicà (2005, 76).

L’oferta inclou també la presència d’un responsable d’InfoTV per presentar la pel·lícula, contestar les preguntes dels assistents i atendre al col·loqui que sempre oferim.

Durant el 2012, hem acumulat més de 6.000 espectadors en vora 60 d’estes funcions, una vintena amb La Batalla del Varsòvia i prop de 40 amb Algèria, el meu país, els dos documentals que vam estrenar l’any passat. L’un o a l’altre o tots dos s’han pogut vore a València, Barcelona, Tolosa de Llenguadoc, Alacant, Gandia, Alcoi, Benidorm, Burjassot, Paterna, Dénia, Xàbia,  Xixona, Tavernes de la Valldigna, Calp, Almussafes, Pedreguer, Xaló, Pego, els Poblets, Teulada, el Poble Nou de Benitatxell, Polop, Tàrbena, l’Alfàs del Pi, Benissa, Alboraia, Iàtova, Alginet, Parcent, Alcalalí, Riola, Beniardà i Ròtova.

En este 2013, este mes de gener hem descansat de presentacions, per poder-nos dedicar en cos i ànima a la preparació del pròxim projecte de documental. Però al mes de febrer ja tenim programa la projecció de la primera part d’Algèria, el meu país a Oliva, un dels municipis que ens han patrocinat el treball. Serà el dia 8. I també està ja tancada la funció prevista als Poblets, on el dia 22 vorem la segona part d’eixe mateix documental. I això mateix ocorrerà a Parcent el 23 de març. El 18 d’abril projectarem a Villena la versió en castellà de La Batalla del Varsòvia. I també durem Algèria, el meu país a Jesús Pobre, Alcoi, Vinalesa, Xaló, Tàrbena, Asp... en dates encara no concretades o massa llunyanes com per marejar-vos ara. Ja vos les confirmarem totes més avant.

creado con xpaiweb