En festes, cada dia un 'Rosquilletres', i la final, la nit del 6 de gener

21/12/2020

El concurs de lletreig que InfoTV produeix per a À Punt s'emet ara de dilluns a dissabte, a les 11.30.

Els últims 13 capítols de la temporada regular del Rosquilletres s'emetran de dilluns a dissabte entre el 21 de desembre i el 5 de gener, cap a les 11.30 hores del matí. La final d'esta tercera temporada es podrà vore en les pantalles d'À Punt la nit del 6 de gener, com un regal de Reis per a tot l'abundant públic familiar i de l'àmbit educatiu que segueix el programa.

Els capítols en emissió corresponen a una supereliminatòria de 18 programes en què 36 equips procedents sobretot de l'entorn de València, però no només, es disputen dos llocs en la final. Inicialment, estos 18 programes s'havien de gravar els mesos de març i abril passats al Centre Cultural de Massamagrell, amb equips de València, l'Horta Nord, el Camp de Túria i el Camp de Morvedre, i al Gran Teatre d'Alzira, amb centres provinents de València, l'Horta Sud, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Costera. Però l'epidèmia de covid19 i el consegüent confinament van obligar a cancel·lar aquelles gravacions.

A primeries d'octubre, eixos 18 programes es van poder gravar finalment, però sense públic i a un plató dels Estudis Galaxia, a Paterna, en condicions òptimes d'higiene i seguretat. La majoria dels equips prèviament inscrits tornaren a voler vindre al programa, però uns altres hagueren de desistir perquè els centres respectius tenien cancel·lades totes les activitats extraescolars durant este trimestre. Així, per a reomplir la graella de gravacions feu falta renovar la crida als centres de les comarques esmentades i també a alguns que havien quedat com a reserves en les eliminatòries fetes al nord i al sud del país. Això explica la presència de centres de l'Alcora, Castelló de Rugat o Benissa, de comarques que ja havien pres part en el Rosquilletres d'enguany.

La final, com es comprovarà en l'emissió del dia 6, a les 21.30 hores, reunirà 18 lletrejadors i lletrejadores magnífics, els dels 6 equips classificats en les respectives eliminatòries. I el resultat final tornarà a demostrar el nivell altíssim dels participants.

En la fotografia, un moment del programa en què participen l'Escola Les Carolines, de Picassent, i l'IES Manuel Sanchis Guarner, de Castelló de Rugat.

creado con xpaiweb