InfoTV torna a l'acció després del confinament amb el 'Rosquilletres' i la projecció de documentals

05/10/2020

La gravació de nous capítols del concurs reprén el 15 d'octubre

Després d'uns mesos en estat de letargia, a causa de l'epidèmia de covid19, InfoTV ha tornat a l'activitat amb la tardor: preparem en estos moments la gravació de nous capítols del programa-concurs Rosquilletres, que fem per a À Punt; tornem a fer projeccions dels nostres documentals a diversos pobles valencians, de la mà del SARC de la Diputació de València; i tenim en marxa alguns treballs audiovisuals per a diversos clients. La nova normalitat ens permet almenys tornar a treballar en allò que més ens agrada.

La tercera temporada del Rosquilletres quedà interrompuda bruscament amb l'estat d'alarma i el confinament, que posà fi a les classes presencials als col·legis i instituts valencians. Ara podrem gravar els 18 programes de les dos eliminatòries que ens faltaven, amb equips sobretot de la ciutat de València i de l'àrea metropolitana. Serà entre el 15 i el 21 d'octubre i amb unes mesures estrictes de seguretat per a donar garanties als equips participants. Les emissions dels nous Rosquilletres les anunciarà À Punt pròximament.

Quant a les projeccions, la temporada serà més curta, òbviament, que les anteriors. Vam començar a Càrcer fa uns dies amb Moriscos: els valencians oblidats i continuarem amb este mateix documental dissabte 10 d'octubre a Barx. Divendres 23 anem a Ador amb Valencians de Mallorca. Els dies 29 d'octubre i 5 de novembre, projectem a Benirredrà les dos parts de la pel·lícula Algèria, el meu país. Història i memòria de l'emigració valenciana a Alger i Orà. Benigànim, a la Vall d'Albaida, és una altra parada d'esta ruta, perquè divendres 30 mostrarem allà La utopia desarmada: memòria d'un País Valencià republicà. I tancarem este cicle a Vinalesa el divendres 6 de novembre, amb Valencians de Mallorca. L'entrada és lliure i gratuïta en tots els casos, si bé estarà sotmesa a les exigències d'aforament, distància interpersonal i normes d'higiene habituals en esta classe d'actes públics.

En la foto, l'equip de l'IES Josep Segrelles, d'Albaida, guanyador de l'última eliminatòria del Rosquilletres, celebrada a Ontinyent. Es van classificar per a la final amb la xifra de 8.200 punts, el rècord absolut del nostre programa.

creado con xpaiweb