Una trentena de projeccions dels documentals d'InfoTV per a setembre i octubre

19/09/2019

El SARC de la Diputació de València ajuda els ajuntaments a difondre l'audiovisual valencià

Entre divendres 20 de setembre i dissabte 2 de novembre, tenim programades en InfoTV una trentena de projeccions dels nostres documentals, a diversos pobles de la província de València. Els actes formen part de la campanya anual de difusió de l'audiovisual valencià que fa el SARC de la Diputació de València de la mà dels ajuntaments.

Des que el 2015 les productores valencianes foren convocades pel Departament de Cultura de la Diputació a oferir els seus documentals, els pobles de la província de València han pogut programar centenars de projeccions, subvencionades al cent per cent. Això ha servit per acostar als ciutadans documentals sobre la història, la cultura i la societat valencianes i difondre alhora el treball de les productores.

En el catàleg audiovisual del SARC hi ha més d'un centenar de pel·lícules en oferta. Allà, InfoTV té a disposició dels ajuntaments els quatre documentals de la sèrie Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York (Cap a la terra promesa, Adéu Amèrica, La guerra de sempre i Els valencians d'Amèrica), les dos parts d'Algèria, el meu país, La Batalla del Varsòvia, Valencians de Mallorca, Moriscos els valencians oblidats, 14 d'octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres, Almansa 1707, La Utopia Desarmada: memòria d'un País Valencià republicà, Els últims guerrillers i VerdCel: la distància no és frontera.

Les projeccions d'este mes i mig comencen demà divendres 20 de setembre a Beniarjó (Algèria, el meu país, primera part) i continuen dissabte al Villar (La Utopia Desarmada) i a Benirredrà (La guerra de sempre). La setmana que ve ens esperen a Benetússer, Bicorb, Càrcer i l'Ènova. El calendari actualitzat de projeccions el podreu trobar sempre al centre de la pàgina d'inici de la nostra web.

creado con xpaiweb