InfoTV i eldiariocv.es estrenen 'Cançons de prop', una sèrie dedicada a la música en valencià

06/03/2017

Consta de 12 capítols, amb actuacions gravades en directe i una entrevista reportatjada amb músics com Aspencat, Òscar Briz, Pau Alabajos, Arthur Caravan, Eva Dénia, Carles Dénia, Miquel Gil...

InfoTV i Eldiariocv/es estrenen hui Cançons de prop, una sèrie dedicada a la música en valencià que ha comptat amb el suport de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. El programa consta, en esta primera temporada, de 12 capítols, el primer dels quals està dedicat al grup Aspencat. Després vindran els que han protagonitzat Òscar Briz, Pau Alabajos, Arthur Caravan, Senior i el Cor Brutal, Eva Dénia, Pep Gimeno Botifarra, Mara Aranda, Mox, Miquel Gil, Tardor i Carles Dénia.

El programa el presenta la periodista Verònica Castillo i inclou quatre peces bàsiques en el repertori de cada grup o cantant, gravades al Centre Cultural d'Almussafes, i una entrevista-reportatge amb els protagonistes de cada capítol, enregistrada sovint al poble d'on són o on viuen, en què repassen la seua trajectòria, expliquen els seus motius o anuncien nous projectes.

De la producció de la sèrie s'han fet càrrec Esther Albert, pel que fa als exteriors, i Maria del Mar Ruiz, quant a la gravació de les actuacions a Almussafes. De la imatge, l'edició i la postproducció en són responsables Antoni Arnau, Esther Albert, Eduardo Ruiz, Jesús Insa i Sevi Asensi. La gravació del so en directe ha correspost a Josep Maravilla i Vicent Sentgermés.

Cançons de prop comença esta setmana amb el grup Aspencat i cada setmana apareixerà penjat a la web d'eldiariocv/es un nou capítol, fins a finals de maig. El podreu trobar ací: http://www.eldiario.es/cv/val/musicaval/

En la fotografia, Verònica Castillo entrevistant els membres de Senior i el Cor Brutal.

creado con xpaiweb