InfoTV ofereix els seus documentals als instituts valencians

 

Com que es tracta d'un material ben didàctic i molt aplicable a la docència, InfoTV s'ha adreçat a tots els instituts valencians per oferir-los la possibilitat de projectar els nostres documentals de contingut històric que hem produït fins ara, dedicats a la Batalla d'Almansa, l'expulsió dels moriscos, la repoblació mallorquina que va seguir a esta expulsió, els anys de la República, l'exili espanyol a França a través de la història d'un hospital a Toulouse i la riuada de València del 1957.

Els instituts podran adquirir els drets d'exhibició per a un sol curs i sense límit de projeccions o de públic, a raó de només 40 euros per cada documental, un preu més de 10 voltes inferior al que cobren les distribuïdores per una pel·lícula comercial. Amb eixe esforç tarifari, InfoTV pretén difondre al màxim una producció audiovisual elaborada amb la finalitat de repassar capítols essencials de la nostra història. Alhora, es tracta de productes audiovisuals que són bons complements de les classes d'història convencionals. Els documentals estan fets amb el màxim rigor històric i compten amb la participació i assessorament d'experts en les matèries tractades. Són, per ordre cronològic, 'La utopia desarmada: memòria d'un País Valencià republicà' (2006); 'Almansa 1707: de la revolta a la repressió' (2007); '14 d'octubre del 1959: el dia en què parlaren les pedres' (2007); 'Moriscos, els valencians oblidats' (2009); 'Valencians de Mallorca. L'herència balear al sud valencià' (2010); 'La Batalla del Varsòvia' (2011) i el que ara mateix graven els nostres equips i deixaran llest l'estiu del 2012.

Els documentals, a més, estan editats en format de DVD i posats a la venda a particular a preus que oscil·len entre els 12 i els 15 euros, encara que InfoTV aplica descomptes en cas que s'adquiresca el paquet complet.

Per vore els tràilers d'estos documentals, podeu clicar en el apartat 'documentals' que apareix al menú d'esta pàgina.


 

 

creado con xpaiweb