InfoTV

Una productora audiovisual al servei dels seus clients


Des que començà a funcionar el 2005, InfoTV ha produït set documentals de llarga durada, una producció pròpia que complementa la que ara és la principal activitat d'esta casa: la prestació de serveis i l'elaboració de productes audiovisuals per als nostres clients.

La llista de clients d'InfoTV és extensa i prestigiosa: podem trobar-hi ajuntaments, mancomunitats, institucions autonòmiques i de l'administració de l'Estat, universitats, televisions públiques i privades, tant de l'àmbit local, com de l'autonòmic o de l'estatal, agències de notícies, partits polítics, entitats culturals, sindicats i empreses, públiques i també privades.

Són clients que sol·liciten d'esta casa tota classe de serveis i productes, com ara la gravació íntegra d'un acte polític, cultural, econòmic, esportiu o festiu amb una sola càmera o l'elaboració d'un senyal realitzat a quatre càmeres per a una transmissió per internet o per a penjar-la posteriorment en una webtv; l'edició d'una notícia o un reportatge; la confecció d'un video promocional; la creació d'una webtv; la gravació d'un concert; l'elaboració d'un espot publicitari o d'un vídeo de propaganda electoral; o d'un vídeo clip promocional de l'últim disc d'un bon cantant valencià... O la compra dels drets d'emissió dels nostres productes televisius, des de 'Tenim paraula' als documentals de temes històrics que hi ha a la nostra videoteca.

Uns productes que sempre han sorprés els nostres clients per l'eficàcia, la qualitat, l'agilitat, l'atenció rebuda i els preus assequibles.


 

 

 

creado con xpaiweb