Per a agències, productores i canals de televisió

 

InfoTV treballa per a molts clients i molt diversos. I molt diversos són, per tant, els tipus de faenes que els fa. Dins del que sector audiovisual, hem donat suport a agències de notícies, productores audiovisuals i canals de televisió públics i privats, locals i autonòmics. A tots estos clients els oferim imatges del nostre arxiu o gravades ex professo, programes ja acabats, assistència tècnica a redactors o enviats especials, la redacció i edició de notícies en valencià i castellà, l’enviament d’imatges i peces via ftp i tot el suport que necessiten per a qualsevol rodatge. 

 

Per a empreses, institucions i particulars

 

Per a la resta de clients, que són la majoria, perquè parlem de particulars, d’empreses públiques i privades, d’universitats, d’entitats culturals, de sindicats i partits polítics, d’ajuntaments, de mancomunitats i diputacions, de governs autonòmics i de l’administració de l’Estat, gravem sovint tota classe d’imatges i els editem després peces d’acabats molt diversos, tant en qualitat alta com en formats per a internet.

A tall d’exemple, podem incloure en esta llista conferències, simposis, congressos, exposicions, concerts, funcions teatrals, inauguracions, actes institucionals, competicions esportives, conferències de premsa, classes per a aules virtuals, campanyes informatives i divulgatives, vídeos d’empresa, vídeos per a campanyes electorals, vídeos per a presentacions i homenatges, espots publicitaris, emissió en directe per internet a una o unes quantes càmeres, gravació multicàmera en directe i projecció en multipantalla, confecció i gestió de webTV, elaboració de DVDs...

 

 

 

 

creado con xpaiweb