• Atenció: les dades introduïdes no són correctes.
  • Registra't

Una trentena de projeccions dels documentals d'InfoTV per a setembre i octubre

Entre divendres 20 de setembre i dissabte 2 de novembre, tenim programades en InfoTV una trentena de projeccions dels nostres documentals, a diversos pobles de la província de València. Els actes formen part de la campanya anual de difusió de l'audiovisual valencià que fa el SARC de la Diputació de València de la mà dels ajuntaments.

Des que el 2015 les productores valencianes foren convocades pel Departament de Cultura de la Diputació a oferir els seus documentals, els pobles de la província de València han pogut programar centenars de projeccions, subvencionades al cent per cent. Això ha servit per acostar als ciutadans documentals sobre la història, la cultura i la societat valencianes i difondre alhora el treball de les productores.

En el catàleg audiovisual del SARC hi ha més d'un centenar de pel·lícules en oferta. Allà, InfoTV té a disposició(...)

Calendari de projeccions

Dimecres 25 de setembre. 'CAP A LA TERRA PROMESA', primer documental de la sèrie 'DEL MONTGÓ A MANHATTAN. VALENCIANS A NOVA YORK'. Centre Cultural El Molí. Benetússer. 19.30 hores.

Divendres 27 de setembre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Ecomuseo. Bicorb. 19 hores.

Divendres 27 de setembre. 'ALMANSA 1707: DE LA REVOLTA A LA REPRESSIÓ'. Biblioteca Municipal. Càrcer. 19 hores.

Diumenge 29 de setembre. 'ADEU, AMÈRICA', segon documental de la sèrie 'DEL MONTGÓ A MANHATTAN. VALENCIANS A NOVA YORK'. Auditori Municipal. L'Ènova. 18 hores.

Dijous 3 d'octubre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Sala Joan de Joanes. Bocairent. 19.30 hores.

Divendres 4 d'octubre. '14 D'OCTUBRE DEL 1957, EL DIA EN QUÈ PARLAREN LES PEDRES'. Biblioteca Municipal. Càrcer. 19 hores.

Dissabte 5 d'octubre. 'CAP A LA TERRA PROMESA', primer documental de la sèrie 'DEL MONTGÓ A MANHATTAN. VALENCIANS A NOVA YORK'. Saló d'actes de l'Ajuntament. Palmera. 19 hores.

Diumenge 6 d'octubre. 'LA GUERRA DE SEMPRE', tercer documental de la sèrie 'DEL MONTGÓ A MANHATTAN. VALENCIANS A NOVA YORK'. Auditori Municipal. Piles. 19 hores. 

Dimarts 8 d'octubre. 'VALENCIANS DE MALLORCA'. Casa de Cultura. Estivella. 19.00 hores.

Dijous 10 d'octubre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Sala de la Xemeneia. Castell. Alaquàs. 19.00 hores.

Dijous 10 d'octubre. 'ELS VALENCIANS D'AMÈRICA', quart i últim documental de la sèrie 'DEL MONTGÓ A MANHATTAN. VALENCIANS A NOVA YORK'. Aula de Cultura. Benirredrà. 19 hores.

Divendres 11 d'octubre. 'VALENCIANS DE MALLORCA'. Biblioteca Municipal. L'Olleria. 19.30 hores.

Divendres 11 d'octubre. 'ALGÈRIA, EL MEU PAÍS' (part 2). Sala Municipal d'Exposicions. Beniarjó. 19.30 hores.

Diumenge 13 d'octubre. '14 D'OCTUBRE DEL 1957, EL DIA EN QUÈ PARLAREN LES PEDRES'. Auditori Municipal. El Ràfol de Salem. 19 hores.

Dijous 17 d'octubre. 'ELS VALENCIANS D'AMÈRICA', quart i últim documental de la sèrie 'DEL MONTGÓ A MANHATTAN. VALENCIANS A NOVA YORK'. Casa de Cultura. Picassent. 19 hores.

Divendres 18 d'octubre. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Centre Polivalent. La Font de la Figuera. 19.00 hores.

Divendres 18 d'octubre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Biblioteca Municipal. Ador. 19.30 hores.

Dissabte 19 d'octubre. 'ADÉU, AMÈRICA', segon documental de la sèrie 'DEL MONTGÓ A MANHATTAN. VALENCIANS A NOVA YORK'. Saló d'actes de l'Ajuntament. Palmera. 19 hores.

Dissabte 19 d'octubre. 'ALMANSA 1707: DE LA REVOLTA A LA REPRESSIÓ'. Saló d'actes de l'Ajuntament. Guardamar de la Safor. 20.00 hores.

Dijous 24 d'octubre. 'ADÉU, AMÈRICA', segon documental de la sèrie 'DEL MONTGÓ A MANHATTAN. VALENCIANS A NOVA YORK'. Auditori Municipal. Guadassuar. 19 hores.

Divendres 25 d'octubre. '14 D'OCTUBRE DEL 1957, EL DIA EN QUÈ PARLAREN LES PEDRES'. Casa de la Cultura. Serra. 19 hores.

Dissabte 26 d'octubre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Centro Multiusos. Millars. 19.00 hores.

Diumenge 27 d'octubre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Cortes de Pallars. 19.00 hores.

Dimecres 30 d'octubre. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Ludoteca Municipal. Favara. 19.00 hores.

Dissabte 2 de novembre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Salón Sociocultural. Edificio el Hoyo. Gàtova. 18.00 hores.

Divendres 8 de novembre. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Espai Cultural La Fàbrica. Vinalesa. 19.30 hores.

Divendres 15 de novembre. 'AMADO GRANELL, EL VALENCIÀ QUE VA ALLIBERAR PARÍS'. Casa de la Cultura. Potries. 19.00 hores.

Dijous 21 de novembre. 'AMADO GRANELL, EL VALENCIÀ QUE VA ALLIBERAR PARÍS'. Casa de Cultura. Alfarrasí.  19.30 hores.

 

À Punt emet diumenge 23 i dilluns 24 les finals del 'Rosquilletres' de ràdio i televisió

À Punt emet diumenge 23 i dilluns 24 les finals del 'Rosquilletres' de ràdio i televisió

divendres, 21 de juny de 2019

140 col·legis i instituts i 700 alumnes de 2n i 3r d'ESO han pres part en el programa

llegir més

À Punt estrena el 29 d'abril 'Vicent Ferrer: ídol, líder, sant i mite', el nou documental d'InfoTV

À Punt estrena el 29 d'abril 'Vicent Ferrer: ídol, líder, sant i mite', el nou documental d'InfoTV

divendres, 26 d'abril de 2019

En el 600 aniversari de la mort del predicador, declarat Escriptor de l'Any per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

llegir més

Treballs de qualitat per a clients de prestigi

dilluns, 6 de febrer de 2012

La llista de clients d'InfoTV és extensa i prestigiosa: podem trobar-hi ajuntaments, mancomunitats, institucions autonòmiques i de l'administració de l'Estat, universitats, televisions públiques i privades, tant de l'àmbit local, com de l'autonòmic o de l'estatal, agències de notícies, partits polítics, entitats culturals, sindicats i empreses, públiques i també privades.

Són clients que sol·liciten d'esta casa tota classe de serveis i productes, com ara la gravació íntegra d'un (...)

llegir més