• Atenció: les dades introduïdes no són correctes.
  • Registra't

Calendari de projeccions

13/07/2018

Dijous 18 d'octubre. 'ALGÈRIA, EL MEU PAÍS: HISTÒRIA I MEMÒRIA DE L'EMIGRACIÓ VALENCIANA A ORÀ I ALGER'. Primera part. Albalat dels Sorells. Espai Cultural. 19 hores.

Divendres 19 d'octubre. 'ADÉU, AMÈRICA' (segon documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Museros. Casa de la Cultura. 19 hores.

Diumenge 21 d'octubre. 'ADÉU, AMÈRICA' (segon documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Piles. Casa de la Cultura. Saló d'actes. 19.30 hores.

Dijous 25 d'octubre. 'CAP A LA TERRA PROMESA' (Primer documental de la sèrie Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York). Picassent. Casa de Cultura. 19.30 hores.

Divendres 26 d'octubre. 'ELS VALENCIANS D'AMÈRICA' (quart documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Guardamar de la Safor.

Diumenge 28 d'octubre. 'LA GUERRA DE SEMPRE' (tercer documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Rafelguaraf. Casa de Cultura. 18 hores.

Dimecres 31 d'octubre. 'ALMANSA 1707: DE LA REVOLTA A LA REPRESSIÓ'. Quartell. Auditori Municipal. 19,30 hores.

Dijous 1 de novembre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. La Pobla de Vallbona. Casa de la Cultura. 19 hores.

Dissabte 3 de novembre. 'CAP A LA TERRA PROMESA' (Primer documental de la sèrie Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York). Quartell. Auditori Municipal. 19,30 hores.

Dijous 8 de novembre. 'ADÉU, AMÈRICA' (segon documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Picassent. Casa de la Cultura. Saló d'actes. 19.30 hores.

Divendres 9 de novembre. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Xiva.

Divendres 16 de novembre. '14 D'OCTUBRE DEL 1957: EL DIA EN QUÈ PARLAREN LES PEDRES'. Beniarjó. Sala Municipal d'Exposicions. 19.30 hores.

Dimecres 21 de novembre. 'ELS VALENCIANS D'AMÈRICA' (quart documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Alfarrasí.

Divendres 30 de novembre. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Beniarjó. Sala Municipal d'Exposicions. 19.30 hores.

Dijous 13 de desembre. 'LA GUERRA DE SEMPRE' (tercer documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Picassent. Casa de Cultura. 19.30 hores.Dimarts 7 d'agost.

'LA GUERRA DE SEMPRE' (tercer documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Palma de Gandia.