• Atenció: les dades introduïdes no són correctes.
  • Registra't

Calendari de projeccions

21/10/2014

Diumenge 24 de juny. 'ALMANSA 1707: DE LA REVOLTA A LA REPRESSIÓ'. Rafelcofer. 19.30 hores.

Dissabte 21 de de juliol. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Xiva.

Diumenge 29 de juliol. 'LA GUERRA DE SEMPRE' (tercer documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Barx. Casa de la Cultura. 19.30 hores.

Dimarts 31 de de juliol. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Llocnou de Sant Jeroni. Pati de la Casa de Cultura. 22 hores.

Dilluns 6 d'agost. 'ALMANSA 1707: DE LA REVOLTA A LA REPRESSIÓ'. Énguera. Casa de la Cultura. 20 hores.

Dimarts 7 d'agost. 'LA GUERRA DE SEMPRE' (tercer documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Palma de Gandia.

Dimarts 21 d'agost. '14 D'OCTUBRE DEL 1957: EL DIA EN QUÈ PARLAREN LES PEDRES'. Llocnou de Sant Jeroni. Pati de la Casa de Cultura. 22 hores.

Dijous 20 de setembre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Carlet. Casa de Cultura. 19.30 hores.

Dimarts 25 de setembre. 'ALGÈRIA, EL MEU PAÍS: HISTÒRIA I MEMÒRIA DE L'EMIGRACIÓ VALENCIANA A ORÀ I ALGER'. Segona part. La Font d'en Carròs. Casa de Cultura. 18 hores.

Dijous 27 de setembre. 'ALGÈRIA, EL MEU PAÍS: HISTÒRIA I MEMÒRIA DE L'EMIGRACIÓ VALENCIANA A ORÀ I ALGER'. Primera part. Albalat dels Sorells. Espai Cultural. 19 hores.

Diumenge 30 de setembre. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. L'Ènova. Casa de Cultura. 19.30 hores.

Dimecres 3 d'octubre. '14 D'OCTUBRE DEL 1957: EL DIA EN QUÈ PARLAREN LES PEDRES'. Llíria. Sala Multiusos. Aula de Ciutadania. 19 hores.

Dijous 4 d'octubre. 'VALENCIANS DE MALLORCA'. Carlet. Casa de Cultura. 19.30 hores.

Dijous 4 d'octubre. 'MORISCOS, ELS VALENCIANS OBLIDATS'. Albalat dels Sorells. Espai Cultural. 19 hores.

Divendres 5 d'octubre. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Ador. Biblioteca Municipal. 19.30 hores.

Dissabte 6 d'octubre. 'LA UTOPIA DESARMADA: MEMÒRIA D'UN PAÍS VALENCIÀ REPUBLICÀ'. Castelló, la Ribera Alta.

Diumenge 7 d'octubre. 'CAP A LA TERRA PROMESA' (Primer documental de la sèrie Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York). Quartell. Auditori Municipal. 19 hores.

Divendres 12 d'octubre. 'ALMANSA 1707: DE LA REVOLTA A LA REPRESSIÓ'. Quartell. Auditori Municipal. 19 hores.

Dilluns 15 d'octubre. '14 D'OCTUBRE DEL 1957: EL DIA EN QUÈ PARLAREN LES PEDRES'. Marines. Saló d'actes de l'Ajuntament. 19 hores.

Divendres 19 d'octubre. 'ADÉU, AMÈRICA' (segon documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Museros. Casa de la Cultura. 19 hores.
 

Diumenge 21 d'octubre. 'ADÉU, AMÈRICA' (segon documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Piles. Casa de la Cultura. Saló d'actes. 19.30 hores.

Dijous 25 d'octubre. 'CAP A LA TERRA PROMESA' (Primer documental de la sèrie Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York). Picassent. Casa de Cultura. 19.30 hores.

Divendres 26 d'octubre. 'ELS VALENCIANS D'AMÈRICA' (quart documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Guardamar de la Safor.

Diumenge 28 d'octubre. 'LA GUERRA DE SEMPRE' (tercer documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Rafelguaraf. Casa de Cultura. 18 hores.

Octubre-Novembre. 'ELS VALENCIANS D'AMÈRICA' (quart documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Alfarrasí.

Dijous 8 de novembre. 'ADÉU, AMÈRICA' (segon documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Picassent. Casa de la Cultura. Saló d'actes. 19.30 hores.

Dijous 13 de desembre. 'LA GUERRA DE SEMPRE' (tercer documental de la sèrie Del Mongó a Manhattan. Valencians a Nova York). Picassent. Casa de Cultura. 19.30 hores.